Novi #FakeCake Club 'n' Bar 2.0

Novi #FakeCake Club 'n' Bar 2.0

Nekada popularna radijska emisija “Club 'n' Bar” (Radio AS FM, 2001-2009) dobila je novo, originalno FakeCake TV ruho. Analogno je uspelo da oživi kao digitalno. Dobro došli u jedini originalni fejk - #FakeCake Club 'n' Bar!

Današnji muzički festivali su "novi separei", dobacio je nedavno neko iz mase u isto vreme dok je jedan DJ u svom intervjuu nabrojao današnje alternativne, odnosno, andergraund klubove koji su, u stvari, "lokali s rezervacijama". Ako tome dodamo to da su današnji DJ i artist bukinzi poput "tri hiljade za gdina ili gđu", zaključujemo da je folk-rejv uveliko na snazi, a FakeCake u punom jeku.
Od lažnih školskih diploma, preko lažnih novinski naslova, do lažnih DJ nastupa - trenutno živimo najveći nivo fejka koji poznajemo ikada; zahvaljujući internetu, Instagramu i ostaloj ekipi koja nam je to omogućila, tj. zahvaljući nama što smo ih iskoristili za naš "napredak".
Stoga, Budi ono što treba!* Od andergraunda do TV ekrana!
Iako bismo pomislili da se na svakoj žurki sve vrti oko DJ-a, to, ipak, nije baš tako, jer, na svakoj žurki publika je glavna. Bez nje, ne bi bilo ni DJ-a. Stoga, sve nove FakeCake Club ‘n’ Bar TV emisije kreira publika, a u tome joj pomaže DJ gost emisije.
Novi Club 'n' Bar TV Show traje ukupno 6 sati; u sklopu njega FakeCake CNB DJ nastup i snimanje traje 4 sata. Kasnije, u emisiji će biti emitovano 2 sata FakeCake CNB DJ seta. Nijedan DJ gost ne zna kojih 2 sata, ne znamo ni mi, ne zna niko, biće emitovano najboljih 2 sata FakeCake CNB programa - a to zavisi od publike, i DJ-a.
Ukoliko želite da učestvujete u Club 'n' Bar emisiji, neophodno je da zaboravite na mobilne telefone - zabranjeno je fotografisanje i snimanje tokom celog događaja. Umesto vas, to će da radi Club 'n' Bar.
Da biste učestvovali u snimanju Club 'n' Bar TV Showa neophodno je da obezbedite pozivnicu i da na vreme dođete na događaj.
Novi koncept "Od andergraunda do TV ekrana" - u jednoj emisiji, na istom događaju obezbeđuje andergraund atmosferu bez ikakvog snimanja (snimanje je zabranjeno), ali, ujedno, publici obezbeđuje i "odlazak na TV ekran" kada je potrebno da, npr. ispravimo leđa, uvučemo stomak, namestimo osmeh i sl. - da budemo fejk, jer se danas tako ide na TV. :-) DJ će biti non-stop na TV-u i ispred kamera, sve vreme dok traje njegov nastup.
Učesnici emisije koji ne žele da se mnogo eksponiraju na TV-u, dok je snimanje na snazi, to vreme će iskoristiti za kupovinu pića, odlazak u toalet itd., dok oni koji baš žele da se snimaju za TV, uradiće sve to isto u vreme andergraunda. Publika će uvek znati da li je na snazi CNB (underground) ili FakeCake (snimanje za TV).